Segell Textil Veure més gran

Segell Tèxtil Especial Roba

Nou

Segell per marcatge tèxtil.

Mida placa de texte máx.: 38 x 14 mm

Més detalls

20,00 €

El segell tèxtil Trodat constitueix el producte perfecte per marcar peces tèxtils , com a vestimenta per a nens o camises , en forma duradora .

També es proveeix un cartutx es va reemplaçar amb tinta especial per a tèxtils . El segell tèxtil també està disponible a la versió Typomatic per tu per col·locar els tipus per si mateixa .

PRÀCTIC
Amb el segell per roba Trodat pot marcar la seva roba en poc temps . Especialment pràctic per a la vestimenta dels nens i per camises .

SENZILL I MODIFICABLE
En la construcció del marcador tèxtil es va cuidar d'aconseguir un maneig el més senzill possible . En la versió Typomatic el text pot ser col locat per un mateix i modificat en qualsevol moment .

INOFENSIU
La tinta per tèxtils no és tòxic en absolut. I també es va procurar complir amb els estàndards d'higiene : la roba amb la impressió pot rentar a temperatures de fins a 90 ° C .

Opcions del producte
Escull el color de la tinta
Negre
 
 
Arxiu
L'arxiu només pordrá ser PSD , PDF , PNG o EPS, (en PNG amb fons transparent en cas de demanar una samarreta d'impressió directa fosca) , preferiblement que aquest traçat i incrustar les fonts. Màx. 8mg . En cas de ser més pesat , compartir amb dropbox o WeTransfer o correu electrònic a comandes@impressions.cat . IMPORTANT posar número de comanda.
Clica aquí...
 
Escriu el texte del teu segell
La lletra per defecte utilitzada és Arial. En cas de no voler mostra, el disseny serà a criteri de estampacions.com En cas de voler un disseny propi, adjuntar l'arxiu.
 
Caràcters restants: 500
Vols rebre una mostra?
Les mostres s'enviaran en format PDF . Si s'escull No , l'arxiu que ens enviïn serà tractat segons el nostre criteri.
 
SI
[Afegir 0,83 €]
 
NO
 
en vols?
Quantitat:

30 Altres productes

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: